Google Ads

Kategoria: Digimarkkinointi

Google Ads -mainonnan etuna on monipuolisuus sekä mahdollisuus seurata sen tehokkuutta. Kaikkea mitä tapahtuu mainostuksen kautta voidaan mitata: vierailuja verkkosivuilla, puheluita, yhteydenottoja, mitä vain.

Houkuttele uusia kävijöitä sivustollesi ja kasvata myyntiäsi, sillä Google Adsin avulla on mahdollista tavoittaa ihmiset juuri silloin kun he etsivät palveluita tai tuotteita.

Mainostaminen kannattaa:

Helppoa ja nopeaa – aloita ja lopeta kun haluat
Maksat vain klikkauksista – et mainosnäytöistä, joka on ilmaista brändäystä
Ei minimibudjettia – testaa huoletta
Saat tietää tasan tarkkaan tehoaako mainokset – tulokset ovat mitattavissa
Tarkka kohdennus – määritä mainoksesi näkymään koko Suomeen, tiettyyn paikkakuntaan tai vaikka säteen perusteella toimipisteestäsi
Määrittele milloin mainokset näkyvät – esim. arkisin klo 08.00 – 16.00
Kohdeyleisö – tavoita sellaiset ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita yrityksesi tarjoamista palveluista
Uudelleenmarkkinointi – tavoita yrityksesi palveluita aikaisemmin etsineet
Ja paljon muuta – ota yhteyttä ja kysy minulta lisää

Hinnoittelu perustuu huutokauppaan

Mainosten sijoittuminen huutokaupassa perustuu AdRank-menetelmään. Tämä tarkoittaa sitä, että mainoksen laatupisteet (1-10) ja budjetti sanelevat sijainnin Googlen maksetuissa hakutuloksissa.

Laatupisteet perustuvat odotettuun klikkausprosenttiin, mainosten osuvuuteen sekä laskeutumissivun käyttökokemukseen. Kun laatupisteet kerrotaan mainoksen budjetilla, niin muodostuu mainoksen sijoitus eli AdRank.

Google Ads -kumppani

Olen suorittanut Google Ads -hakusanamainonnan sertifikaatin ja olen valmis opastamaan sinut digimarkkinoinnin saloihin.

Minulla on kaksi lähestymistapaa:

A) Et halua maksaa kuukausittain mainostilin ylläpidosta, optimoinnista ja raportoinnista, mutta olet valmis käyttämään aikaasi. Koulutan sinut tekemään digimarkkinoinnin itse. Kyllä, opit varmasti.

B) Olet valmis maksamaan, mutta sinulla ei ole aikaa. Voit tilata minulta Google Ads -tilisi kuukausittaisen ylläpidon ja optimoinnin. Yleensä tämä vie minulta 2-4h kuukaudessa, riippuen toki mainoskampanjoiden määrästä, budjetista ja muista tiliin liittyvistä asioista.

Huom. jos päätät ryhtyä tilinhoitoon itse, niin ota seuraava asia huomioon. Silloin kun mainostili on tehty huonosti tai puutteellisesti, niin saatat maksaa mainosklikkauksesta keskimäärin 5€, kun asiantuntija voi hyvällä optimoinnilla saada klikkaushinnaksi 0,50€. Tällä tavoin esim. 500€ kuukausibudjetilla saat 100 vierailijaa sivustollesi. Asiantuntija saattaa saada samalla budjetilla 1000 vierailijaa sivustollesi.

Jos kiinnostuit Google Ads -mainonnasta ja haluat kuulla lisää sen tarjoamista mahdollisuuksista yrityksellesi, niin soita tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voinko vielä auttaa sinua?

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita ja jutellaan lisää.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!