Verkkosivut

Verkkosivut ovat nykyään yrityksen tärkein markkinointikanava. Suurin osa meistä käyttää Googlea taustatyöhön ja vertailuun kun etsitään sopivaa palveluntarjoajaa tai tuotetta.

Ennen ostopäätöstä asiakkaat tutustuvat toimintaasi netissä. Sen vuoksi kannattaakin miettiä, että onnistuuko verkkosivusi herättämään luottamusta? Onko se näyttävä, mutta samalla helppokäyttöinen? Löytääkö potentiaalinen asiakas tarvitsemansa riittävän nopeasti?

Mietityttääkö sinua minkälaiset verkkosivut yrityksesi tarvitsee? Ehkä blogikirjoitukseni verkkosivut edullisesti voi auttaa sinua tekemään valintasi.

WordPress-verkkosivut yritykselle

Hinnasto

No kuinka paljon ne sivut maksavat?

Olennainen osa WordPress-verkkosivuja on teema. Teemat määrittävät sivujen rakenteen eli esim. millä tavalla menun voi asetella tai onko etusivu kapea, leveä vai jotain siltä väliltä. Valmiillä teemoilla on selvä etu - niiden käyttöönotto on suhteellisen edullista, mutta niiden jatkokehitys voi tulla kalliiksi.

Jos kuitenkin tahdot verkkosivut mahdollisimman halvalla, niin olen luonut useita erilaisia valmisteema-ratkaisuja. Näitä tutkailemalla voit kertoa minulle mistä tykkäät ja yhdistelemällä niitä toisiinsa voi tehdä hyvinkin näyttäviä kokonaisuuksia.

Kannattaa punnita paljonko olet valmis panostamaan sivustoosi.

Hinnaston kautta pääset tutustumaan erilaisiin valmispaketteihin, joita pystyn tarjoamaan edulliseen hintaan. Hinta määräytyy toki sen mukaan, kuinka paljon joudun tekemään räätälöintiä.

Valmiin paketin edut

  • Edullinen
  • Nopea käyttöönotto
  • Tyylimuutokset on helppo toteuttaa
  • Pystyt tekemään paljon itse

Jos päätät valita täysin räätälöidyn paketin, niin edessä on projektista riippuen 1-3 kuukauden odotusaika. Lopputuloksena saat kuitenkin just-eikä-melkein kokonaisuuden.

Projekti lähtee liikkeelle ideoimalla: käydään yhdessä läpi asiat, joita halutaan saavuttaa. Seuraavaksi minä suunnittelen kokonaisuuden ja sinä pääset seuraamaan ns. työmaata ja antamaan palautetta projektin edetessä. Lopuksi sivusto julkaistaan, kun olen saanut nopeusoptimoinnit, hakukoneoptimoinnit, analytiikka-asetukset sekä sinun 100% tyytyväisyyden.

Intohimo on myytävänä, mutta se maksaa. Jos tahdot motivoituneen ja osaavan kaverin tekemään hyvää jälkeä, niin hinnan on pakko olla korkeammalla kuin liukuhihnasivuilla. Räätälöidyn työn tilaaja voi olla varma, että häntä palvellaan.

Saat koko sivuston tekemättä itse mitään: tulet vain palavereihin ja kerrot mitä haluat. Minä hoidan loput.

Räätälöidyn paketin edut

  • Saat juuri sitä mitä haluat
  • Käyttökokemus huomioitu
  • Toimivat nopeasti
  • Hakukoneoptimoitu
  • Helppo ylläpitää ja jatkokehittää
Voinko vielä auttaa sinua?

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita ja jutellaan lisää.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

Blogi

Vinkkejä ja neuvoja

Google Ads

Google Ads -mainonnan etuna on monipuolisuus sekä mahdollisuus seurata sen tehokkuutta. Kaikkea mitä tapahtuu mainostuksen kautta voidaan mitata: vierailuja verkkosivuilla, puheluita, yhteydenottoja, mitä vain. Houkuttele uusia kävijöitä sivustollesi ja kasvata myyntiäsi, sillä Google Adsin avulla...

WordPress-verkkosivut yritykselle

Verkkosivut edullisesti

Ammattilaisilta tilattujen verkkosivujen hinta voi vaihdella hyvinkin paljon. Joku voi luvata sivut puoli-ilmaiseksi, kun taas toinen saattaa pyytää useamman tonnin. Minä pyrin tekemään verkkosivuja asiakkaan tarpeen mukaan. Törmään kuitenkin usein kysymykseen: "Mitä eroa on...