WordPress-tietoturva

Auditointi

Tietoturva-auditoinnin tarkoituksena on käydä läpi sivustosi mahdolliset haavoittuvuudet.

Aloitan prosessin käymällä verkkosivustosi huolellisesti kohta kohdalta läpi. Toimintani kattaa perusteellisen läpileikkauksen WordPressin hallintapaneeliin, palvelimeen, jolla verkkosivusto sijaitsee sekä sivuston tietokantaan.

Lähtökohtaisesti hyvin harvaan sivustoon murtaudutaan ja aiheutetaan vahinkoa, mutta tarjoamani palvelun tarkoitus on ennaltaehkäistä ja estää tietoturvamurrot juuri sinun kohdallasi.

Raportointi

Auditoinnin pohjalta koostan sinulle raportin missä otan kantaa epäkohtiin ja parannusta vaativiin tietoturvariskeihin. Raportista käy ilmi hyvin konkreettisesti, että minkälaisia toimenpiteitä suosittelen sivustolle tehtävän, jotta se olisi mahdollisimman turvallinen.

Kun olet saanut laatimani dokumentin, niin sinun on hyvin helppo mennä sen kanssa verkkosivustosi ylläpitäjälle ja pyytää häntä laittamaan asiat parempaan kuntoon. Myös minä teen kovennettuja tietoturvatoimenpiteitä, mutta yleensä suosittelen asiakkailleni, että heidän sivuston ylläpitäjä huomioisi ja korjaisi auditoinnissa ilmenneet kohdat.

wordpress-tietoturva

Hyödyt ja kustannus?

WordPress-tietoturvan on hyvä olla kunnossa, koska sen avulla pidät hakkerit poissa järjestelmästä, sivustosi suorituskyky todennäköisesti parantuu, asiakkaidesi tiedot pysyvät tallessa, eikä sinulle tule ikäviä yllätyksiä.

Tietoturva-auditoinnin hinta on 490 €. Se sisältää auditoinnin, raportoinnin, yhteydenpidon sekä käytännön vinkkejä. Minulla menee yleensä yksi työpäivä sivuston läpikäyntiin ja raportin työstöön, jonka jälkeen lähetän sen sinulle pdf-tiedostona. Soitan sinulle vielä raportin perään kun olet tutustunut siihen ja käyn sen kanssasi läpi pääpiirteittäin.

Jos päätät tilata minulta kyseisen palvelun, niin selvitä jo valmiiksi minulle nämä asiat:

  • Luo minulle käyttäjätunnus mika@namko.fi (admin-käyttöoikeuksilla)
  • Hanki minulle FTP-tunnukset palvelimelle (nämä saat palveluntarjoajaltasi, jonka palvelimella verkkosivustosi sijaitsee)
  • Tarvitsen pääsyn tietokantaan (tarvittavat tiedot saat palveluntarjoajaltasi, jonka palvelimella sivustosi sijaitsee)
Voinko vielä auttaa sinua?

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita ja jutellaan lisää.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!

Blogi

Vinkkejä ja neuvoja

SEO-kuva

Hakukoneoptimointi

Kun verkkosivujen sisältö on kunnossa, niin yksi hyvin tärkeä tekijä sivuston hyvään sijoittumiseen on linkitykset toisilta ns. "hyvämaineisilta" verkkosivustoilta. Siksi suosittelenkin sinua kiinnittämään huomiota käyttökokemukseen. Silloin kun sivustoa on helppo ja mukava käyttää, niin todennäköisesti...

Google Ads

Google Ads -mainonnan etuna on monipuolisuus sekä mahdollisuus seurata sen tehokkuutta. Kaikkea mitä tapahtuu mainostuksen kautta voidaan mitata: vierailuja verkkosivuilla, puheluita, yhteydenottoja, mitä vain. Houkuttele uusia kävijöitä sivustollesi ja kasvata myyntiäsi, sillä Google Adsin avulla...