Yritys

Namko on uudenlainen ketterä yhden miehen digitoimisto pääkaupunkiseudulla.

Kustannustehokas filosofia

Kun perustin yritykseni, niin liiketoiminnan kulmakiveni perustui siihen, että pystyisin tarjoamaan kaikille yrittäjille mahdollisuuden verkkosivuihin maltillisella budjetilla. Verkkosivujen teko vie kuitenkin paljon aikaa ja kannattavan toiminnan vuoksi siitä täytyy saada palkkaakin.

Tämän vuoksi kehitin kustannustehokkaan tavan, joka perustuu valmiiksi tehtyihin sivustopohjiin. Minulta löytyy useita sivustopohjia, joita olen työstänyt vuosien varrella ja joita voi pienillä muutoksilla muokata omaan yritystoimintaan sopivaksi. Keskisuurille toimijoille suosittelen yksilöllistä räätälöintiä.

Miksi valita minut?

Olen kotimainen toimija ja tarjoan aidosti välittävää asiakaspalvelua. Ennen projektin aloitusta saat minulta kattavan tietopaketin kuinka valita sopiva palvelintila ja domainparkki verkkosivuillesi.

Työskentelen suunnitteluvetoisesti, eli käytän aikaa kokonaisuuden hahmottamiseen. Tutustun sinuun ja yrityksesi liiketoimintaan, jotta osaan suunnitella ja ideoida toimintaasi tukevat sopivat ratkaisut.

  • Kokonaisvaltainen suunnittelu ja liiketoimintasi ymmärtäminen
  • Liiketoiminnan kasvattaminen hankkimalla sivustolle lisää kävijöitä
  • Sivuston jatkuva kehittäminen ja analytiikan seuranta
Yhteistyömme ei jää hinnasta kiinni

Budjettiystävällinen

MInulta kysytään usein hinta-arviota, mutta käännän asian mieluummin toisinpäin. Paljonko pystyt sijoittamaan liiketoimintasi kasvuun? Annan asiakkaille aina esimerkkivaihtoehtoja sivustoista ja kerron paljonko vastaava tulisi maksamaan. Tämän vuoksi pystyn toteuttamaan verkkosivuja lähes mihin hintaan vain. Muista kuitenkin, että verkkosivut ovat nimenomaan sijoitus yrityksesi tulevaisuuteen.

Jos palvelun laadulla on väliä

Palvelulupaus

Kun projektimme loppuu, niin saat minulta tarvittaessa jatkuvaa ylläpito- ja kehitysapua sivustollesi ja digimarkkinointiin. Uskon, että tulet keksimään uusia ideoita verkkosivuillesi tai -kauppaasi, ja silloin olen auttamassa sinua. Annan myös kehitysehdotuksia jatkon suhteen, joten olen apuvoimasi digitaalisessa verkkomaailmassa. Se mitä sovitaan, siitä pidetään kiinni.

Ensisijaisesti tahdon työskennellä sellaisten yrittäjien kanssa, jotka näkevät verkkosivut sijoituksena ja ymmärtävät niiden välittämän hyödyn. Laadukkaaseen sivustoon investoitu aika ja raha tuottavat itsensä takaisin mm. kasvaneella kävijämäärällä ja yhteydenotoilla.

Voinko vielä auttaa sinua?

Jos sinulla on kysyttävää, niin soita ja jutellaan lisää.

Varaa aika ilmaiseen konsultaatioon!